UNDE SUNTEM LA LUGANO

Cum se ajunge la Cabinetul de Avocatură Fogliani și Asociații cu avionul,

sau trenul.

Cabinetul de Avocatură Fogliani se află în Lugano,strada Elvezia, 4.În tren:
Lugano este servită de către rețeaua feroviară federală care o conectează atât cu restul Elveției cât și cu Italia. De la mIlano se ajunge la Lugano în mai puțin de o oră, cu legături directe aproape în fiecare oră.
Trenurile și orariile pentru a ajunge la Roma sunt reperabile pe site-ul Căilor ferate elvețiene sau pe site-ul Trenitalia:


Cu avionul:
Aeroportul din Lugano - Agno, situat la abia 6,5 km. (10 min. cu mașina) față de Gara din Lugano oferă zboruri zilnice de la și spre Zurich și Ginevra.
La Lugano se ajunge de asemenea ușor de la Aeroportul Milano / Malpensa, de unde se ajunge cu autobus naveta cu cadență orară și care se găsesc la mIlano la Gară. Cu mașina, Aeroportul din Malpensa se Află la circa 75 km. (o oră) de la Lugano.

  inizio sito
prima pagină

Ultima actualizare a fost efectuată în data de 11/1/2016

Titularul responsabili al site/ului: avv. prof. Enzo Fogliani, înscris la Albo degli avvocati di Roma și la Albo pubblico degli avvocati degli Stati membri dell'UE e dell'AELS del Cantone Ticino, asigurat pentru responsabilitatea profesională în Italia cu compania Generali Italia s.p.a., iar în Elveția cu compania  Basilese Assicurazioni s.a. - (Codul deontologic al avocaților - art.17: publicitate informativă)

inizio pagina

Începutul paginii


Motoare de căutare:


Google
 
în web în www.fog.it
  •  în web
  •  în www.fog.it


Visite dal 18 marzo 2013:
Flag Counter