Italiano
English
Deutsch
Français
Polski
Español
Português
Srpski
Hrvatski
Unione Europea

DOMENII DE EXPERTIZĂ
AVOCAȚII CABINETULUI
UNDE SUNTEM
LINK ȘI BIBLIOTECA
ARBITRATE ȘI ADR
VIITOARE CONGRESE 
CODUL DEONTOLOGIC
ONORARII
CONDIȚII DE UTILIZARE
MOTOARE DE CĂUTARE
AVERTIZĂRI TEHNICE
HARTA SITE/ULUI

Studio legale Fogliani


Valid HTML 4.01 Transitional

Totally Valid WCAG A
Unione europea

CABINETUL DE AVOCATURĂ FOGLIANI ȘI ASOCIAȚII

Italia   Roma - Lugano  Svizzera

Cabinetul de Avocatură Fogliani are ca domenii de expertiză predilecte Dreptul civil și Dreptul administrativ. În aceste ramuri ale Dreptului, abordate atât din perspectivă contractuală cât și a litigiilor (judiciare și extrajudiciare), Cabinetul se bucură de o deosebită recunoaștere în domeniul Dreptului navigației și al transporturilor, cât și al Dreptului informaticii și al Internetului.

Aspectele problematice ale acestor ramuri ale Dreptului sunt abordate în manieră complexă,  atât din punct de vedere teoretic, grație activității academice desfățurate de componenții Cabinetului, cât mai ales datorită competențelor tehnice dobândite în urma colaborării instaurate cu marile societăți ce activează în aceste sectoare de activitate și a consolidatei experiențe judiciare.


Acces:

Visita il sito dello studio legale Fogliani

e-mail: fog @ fog.it  -  pec: fog @ pec.fog.it
u.r.l.: https://www.fog.it/studio - https://www.studiofogliani.it - https://www.studiofogliani.eu
codic fiscal și  partida i.v.a.:  IT 12924411007
tel.: (+39) 06.35.34.69.75; fax: (+39) 06.354.535.01
tel.: (+41) (0) 91.22.55.251; fax: (+41) (0) 91.22.80.343

Motor de căutare:
Google
 
în web  în www.fog.it

Atât această pagină web cât și următoarele  au fost concepute doar cu scop informative, fără scop publicitar, în conformitate cu prevederile art. 17 al Codului de deontologie profesională. Accesarea prezentei pagini și a link-urilor corelate configurează deci o cerere, avansată de către o persoană fizică, de a obtine consultanță din partea Cabinetului, consultanță oferită pe cale telematică. Vizionarea acestei pagini și activarea link-urilor corelate implică acceptarea condițiilor indicate mai sus cât și a condițiilor de accesare a site-ului indicate in lista din stânga paginii. 

Titularul responsabili al site/ului: avv. prof. Enzo Fogliani, înscris la Albo degli avvocati di Roma și la Albo pubblico degli avvocati degli Stati membri dell'UE e dell'AELS del Cantone Ticino, asigurat pentru responsabilitatea profesională în Italia cu compania Generali Italia s.p.a., iar în Elveția cu compania  Basilese Assicurazioni s.a. - (Codul deontologic al avocaților - art.17: publicitate informativă)

Copyright © 1998-2016 All Rights Reserved - www.fog.it  - Site active din data 28 mai 1998
Ultima modificare a site-ului a fost efectuată în data 9/1/2016 Vers. 7.2. 


Flag Counter