Opca pravila i uvjeti o upotrebi ove stranice i materijala koji sadrzi


Svatko tko koristi ovaj server ima pristup uredaju koji se nalazi u Italiji, prema toma je subjekt talijanske pravne nadleznosti i prava.Sadrzaj ovog servera u ovoj domeni je predviden za osobnu upotrebu osobama koji su kreirali i dali doprinos ovoj web stranici te ne preuzimaju nikakvu odgovornost ili obvezu prema trecim osobama u vidu materijala kojeg sadrzi; tocnosti informacija na ovoj stranici ili ostalim stranicama i njihovim linkovima ili funkcioniranja istih.Svatko tko koristi infarmocije sadrzane na ovim web stranicama cini to na vlastitu odgovornost.

Posebno, i primjera radi, ne preuzima se odgovornost u pogledu funkcioniranja linkova na drugim stranicama kao ni za tocnost informacija na njima, kao ni odgovornost u pogledu tocnosti zakonskih ili bilo kojih drugih tekstova ili njihovoj vjernosti originalu, posebno ako se radi o vazecim zakonima: osobe koje koriste ovu web stranicu pozivaju se da provjere tocnost ovih izvora

U slucaju spora, talijanka verzija ove stranice ce imati prednost. Ne daje se nikakva garancija za tocnost prevodenja stranice na druge jezike koje se ovdje nalaze, niti se preuzima ikakva obveza u pogledu tocnosti materijala na ovoj stranici prevedenoj na druge jezike.

Materijal na ovoj stranici je dostupan za javnu upotrebu. Autori pisanog materijala zadrzavaju svoja autorska prava, koja se ne mogu reproducirati ili kopirati bez prethodne suglasnosti. Osim ako to nije posebno naglaseno, misljenja izrazena u pisanom materijalu su iskljucivo misljenja njegovog autora.Materijal na ovoj stranici se moze slobodno koristiti pod uvjetom da je citirano podrijetlo istog.

Navedeni uvjeti ne predstavljaju javnu ponudu za pristup ovoj stranici ili serveru cak i kad je u skladu s pravilima upotrebe ne pordazumjevanju nikakvu odgovornost vlasnika ni autora ove stranice.

Upotreba web stranice je besplatna. Svaki korisnik mora biti svjestan da urednistvo stranice ili servera i koristenje sadrzanog materijala ne ulazi u profesionalnu aktivnost vlasnika stranice i njegovih autora, ciji su matrerijali omogucili besplatno koristenje stranice.Ni pod kojim uvjetom pristup stranici i upotreba materijala se ne mogu kod korisnika biti shvaceni kao sklapanje ugovora.

Pristup stranici i koristenje materijala koje sadrzi podrazumjeva prihvacanje navedenih uvjeta i pravila.


Motori pretrage:

Flag Counter